Lille Sumo


Lille Sumo åpnet i 2010 og halvannet år etter ble vi hyllet som det beste sushi takeaway stedet i Oslo sentrum. Suksessen til Lille Sumo er basert på en enkel fremgangsmåte: autentisk japansk mat og andre asiatiske retter til en god pris, kombinert med rask og vennlig service. 


Vår sushi er kun laget med de beste og ferskeste av råvarer. Uansett om man spiser hos Lille Sumo eller tar med, så kan man forvente den samme gode kvaliteten av ferskhet og smak ved hver eneste bestilling. Vi kjemper for å overgå dine forventninger og gjøre hvert eneste besøk til en positiv opplevelse.

Vår restaurant er

lokalisert i Oslo sentrum.


Vi befinner oss på Olav Vs gate 4, Nationaltheatret. Av kollektiv transport er det en rekke måter å komme seg hit på, alt fra buss, bane og trikk til båt som legger til kai på Aker Brygge. Du kan enkelt komme deg frem til vår lokale ved hjelp av alle t-banelinjer, trikk 13 og 19 til Nationaltheatret, eventuelt trikk 11 og 12 til Aker Brygge. Det er flere busser som stopper i nærområdet, både røde og grønne, som enkelt kan sjekkes opp på RuterReise. Vi befinner oss rett ved Nationaltheatret plattform L, bussholdeplassen der 70 Skullerud stopper. Vet du hvor Saga Kino er, så er vi under 2 minutter unna! Vi ligger like rundt hjørnet for Klingenberg Kino. 

Åpningstider:

Mandag - Fredag
11:00 - 21:00
Lørdag - Søndag
12:00 - 21:00